Trainspotting ще има продължение

Pinterest LinkedIn +

Феновете на култовия филм на Дани Бойл (Danny Boyle) – Trainspotting, ще могат да видят очакваното продължение на лентата след още едно десетилетие, съобщава ign.com. Режисьорът възнамерява да го направи, когато актьорите са на средна възраст и бохемският живот и времето са оставили следа върху лицата им.

Трейнспотинг, представящ живота на пристрастени към хероин единбургски младежи, е базиран на едноименния роман на Ървин Уелш от 1996 г. Години по-късно излиза и негово продължение с името “Порно”. В него е изминало десетилетие и героите опитват да пробият в порно-бизнеса.

След появата на книгата Бойл прави изявление за втори филм с проекто-име Renton. Но вместо да използва грим, режисьорът съзнателно решава да изчака актьорите да остареят.

Изпълнителят на главната роля - Юън Макгрегър (Ewan McGregor) обаче, не желае да участва в продължение на филма, с който стана прочут. Независимо от този факт, Бойл е сигурен, че ще убеди него и останалите от оригиналния състав - Джони Лий Милър (Jonny Lee Miller), Робърт Карлайл (Robert Carlyle) и Юън Бремнър (Ewan Bremner).

Сподели.