Българската звезда в Холивуд - Нина Добрев - дебютира като режисьор

Pinterest LinkedIn +

"Родих първото си бебе. Филмово бебе"! С това двусмислено признание холивудската актриса с български произход Нина Добрев съобщи на последователите си в социалните мрежи, че дебютира като режисьор.

Първият й филм, който е късометражен, се нарича "The One" и вече беше представен на фестивала "Mammoth". Лентата представлява психологически трилър, който проследява как майка и син прекарват един ден в парка. Добрев автор и на сценария, който е създаден с помощта и на Уил Франк.

"Заченах го преди няколко години, носех го със себе си наистина дълго време и най-накрая за първи път го видях заедно с публика. Беше толкова специално да споделя това интимно преживяване с всички на фестивала“ – разказва младата режисьорка пред ladyzone.bg.

Нина Добрев благодари на хората, които са я подкрепяли, докато е работила по този проект. Тя споделя, че е била вдъхновена от Дейвид Финчър и Мартин Скорсезе, и смята да продължи да се изявява зад камерата.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.