Българската екшън-криминална риалити поредица "Помощ 112" тръгва по bTV

Pinterest LinkedIn +

Нов тип риалити поредица ще направи своя дебют в ефира на bTV на 17 октомври от 22:30 часа. Всеки четвъртък и петък "Помощ 112" ще представя на телевизионната аудитория истории на хора, изпаднали в беда и получили помощ след подаване на сигнал на единния телефонен номер за страната.

В най-новата развлекателна продукция на bTV са залегнали случаи, разказани през погледа на свидетелската камера на екипите на полицията, пожарната или спешната помощ. Поредицата разглежда сигнали с широк спектър от актуални теми, които касаят нашата действителност. Такива например са хитри престъпни схеми, опити за отвличания и грабежи, опасни селфита, сбивания на пътя, телефонни измами, преследвания на наркопласьори и всичко, което ежедневно се случва на улицата, но понякога остава невидимо за очите на обикновените граждани.

"Помощ 112" е поредица, показваща онези първи, бързи и неотложни мерки, които екипите взимат на местопрестъплението или на мястото на произшествието. Това са решения в много опасни и напечени ситуации, които могат да спасят човешки живот" – разказа в ефира на bTV продуцентът на поредицата от "Идалго Прадакшънс" Краси Ванков. Той издаде, че "Помощ 112" е динамично и зрелищно предаване, но смисълът му е много по-важен, а именно "през телевизионния екран да помогнем за превенцията на престъпността у нас, доколкото е възможно това. Да включим сигнална лампа за обществото, като хвърлим светлина върху случаи, които могат да ни отворят очите, за да не станем част от жертвите в криминалната статистика" – допълни Ванков.

Освен проследяването на разрешаването на случаите зрителите ще имат възможност да разберат какви са наказанията, получили заловените нарушители, и какво предвижда законът в подобни ситуации. В риалити предаването ще показва и актуалните статистики, свързани със сигналите до номер 112.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.