"No time to die" е заглавието на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд

Pinterest LinkedIn +

Новият филм от историята на Джеймс Бонд се казва "No time to die", обявиха продуцентите на филма Майкъл Дж. Уилсън и Барбара Броколи. 25-ият филм от най-успешната шпионска кинопоредица излиза в кината в България на 10 април 2020 г.

В ролята на легендарния агент 007 на Иън Флеминг за пети път влиза Даниел Крейг, а режисурата е поверена на небезизвестния Кари Фукунага ("Безродни зверове", "Истински детектив"). Сценаристи са Нийл Първис и Робърт Уейд ("Спектър 007: Координати Скайфол"), Кари Фукунага, Скор З. Бърнс ("Заразяване", "Ултиматумът на Борн") и Фийби Уолър-Бридж ("Убивайки Ийв" и "Fleabag").

"No time to die" все още се снима, а работата по филма и началото на снимките бяха оповестени със специално събитие в имението на самия Иън Флеминг в Ямайка в края на април. В социалните мрежи вече се появиха първи кадри от работния процес от снимачните площадки в Лондон и Ямайка, както и от посещението на Даниел Крейг на състезанието от F1 на пистата "Силвърстоун" и на емблематичните за поредицата автомобили "Ягуар". Принц Чарлз от британското кралско семейство пък посети продукцията в края на юни в Лондон.

В "No time to die" участват още Рами Малек, Леа Сейду, Лашана Линч, Бен Уишоу, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър, Дейвид Денсик, Дали Бенсала, Джефри Райт и Рейф Файнс.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.