Следващият автомобил на Джеймс Бонд ще е Aston Martin Valhalla

Pinterest LinkedIn +

Класическата комбинация – "Aston Martin" и Джеймс Бонд – ще бъде запазена и в следващия филм от поредицата, който се очаква през април 2020 г. И докато преди Бонд разчиташе на по-дискретните модели на Aston Martin, в юбилейния 25-ти филм тайният агент ще кара доста по-екзотичен модел – хиперколата Valhalla.

Новината е потвърдена и от "Aston Martin" пред "Autocar". Наскоро колата е била доставена на снимачната площадка и няма да е единственият Aston във филма. Предвидени са още поне два по-стари модела, включително класиката DB5 и Aston Martin V8.

Valhalla е новият хиперавтомобил на Aston, който ще е една стъпка под по-скъпия и бърз Valkyrie. Колата ще има хибридно задвижване в комбинация с V6 мотор и се очаква да развива над 1000 к.с. Бонд ще е първият, който ще я подкара, тъй като серийното ѝ производство ще започне чак към края на 2021 г.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.