Стартират предварителните кастинги за шестия сезон на хитовото кулинарно шоу "MasterChef" по bTV

Pinterest LinkedIn +

Екип от кулинарни експерти стартира предварителните кастинги за шестия сезон на кулинарното състезателно шоу "MasterChef" по bTV. Те ще търсят любители кулинари, които винаги са искали да станат част от приключението в най-голямата кухня на България, но не са се осмелили.

Всеки, който желае да спечели шанса да се бори за престилка, за престижната титла "MasterChef на България" и за голямата награда от 100 000 лева, може да се запише за предварителен кастинг на адрес http://masterchef.btv.bg/casting/. След това трябва да поднесе на професионалните готвачи своя сготвен специалитет, с който мисли, че ще се представи най-добре, и да го поднесе в чинията, която смята, че е най-подходяща за него.

Одобрените участници ще прекрачат прага на "MasterChef", за да изпитат кулинарните си възможности с много изненадващи предизвикателства и в компанията на гурме професионалистите – майстор-готвачите Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу.

Кулинарната арена на "MasterChef" е сцена, на която силните характери, познавачите на вкусове, хората с хъс за учене и творчество могат да станат звезди, без значение дали са каменоделци, оперни звезди, рекламисти или стругари.

Предварителните кастинги за "MasterChef" ще се проведат на 12, 13, 19 и 20 октомври в столичния "Парк хотел "Москва".
Сподели.