България лишена от битката Пулев − Джошуа?

Pinterest LinkedIn +

Скандал, свързан с разпространението на билетите, беляза предстоящия двубой между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 28 октомври. Оказва се, че билети не могат да бъдат закупени онлайн от България, а междувременно мачът вече беше разпродаден за броени часове.

Това допълнително ще ограничи броя на българските фенове, които биха отишли да подкрепят Пулев в Кардиф. Българската боксова звезда коментира неприятната ситуация във "Фейсбук": 

"Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф".

Кога и как ще бъде разрешен този проблем, не е ясно, при положение че има огромен интерес към предстоящата среща между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев и безспорно доказателство за това са рекордните продажби. Само за един ден 70 000 билета са били закупени при цени на билетите от 40 до 1500 паунда, а местата за публиката на стадион "Принсипалити", където ще се играе мачът, са 80 000. 


Сподели.