Кубрат Пулев остана без лиценз в Калифорния заради целувката с Дженифър Равало

Pinterest LinkedIn +

Българският боксьор Кубрат Пулев остана временно без състезателен лиценз в щата Калифорния, след като целуна репортерката на "Vegas Sports Daily" Дженифър Равало (по-известна като Джени Суши) по време на интервю след победата му над румънеца Богдан Дину.

Първоначално Равало сама качва видеото от целувката в социална мрежа, но впоследствие го сваля и завежда дело за посегателство срещу българина. "Започнах интервюто, в средата той сграбчи лицето ми и ме целуна. Бях шокирана и засрамена, не знаех как да отговоря" – коментира случката тя, като допълва, че Кубрат не само я е целунал, а и си е позволил да сграбчи задните ù части.

Интересите на репортерката защитава 77-годишната Глория Олред – най-известната адвокатка в САЩ, когато става дума за дела, свързани със сексуален тормоз. В Америка тя е известна като безпощаден адвокат, който предпочита скандални дела с известни личности. През годините е била защитник на жени, съдили звезди като Арнолд Шварценегер, Саша Барън Коен и Доди ал Файед. Тя е била адвокат и на едно от момчетата, обвинили Майкъл Джексън в изнасилване.

"Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е 0%, според мен. Но както всяка битка, и тази ще има рундове. Сега ще изживеем лека драма извън ринга" – казва мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, който е убеден, че няма опасност българинът да спре да се боксира покрай скандала. "Това е шоубизнес, ние сме в Америка, в Калифорния. Всеки иска да е звезда, явно това момиче е тръгнало по този път" –коментира още той.

Следващото заседание на комисията в Калифорния, която разглежда случая, ще бъде на 14 май. А дотогава институцията трябва да проведе пълно разследване по случая.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.