Азис е първият участник в новия сезон на шоуто "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Поп фолк певецът Азис влиза в "Като две капки вода".

"Познаваме се с Васко вече над 15 години и отдавна търсим начин и повод да работим заедно и смятам, че точно "Като две капки вода" е форматът, който ще го представи по невиждан до сега начин. Лично аз бих искал да го видя в обувките на Елтън Джон", разказва продуцентът и председател на журито Магърдич Халваджиян.

Водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков вече се подготвят за новия сезон и мислят изненади за новата порция знаменитости, които ще се превъплътят в образите на световни музикални звезди. 

"Истината е, че миналите два сезона бяха само загрявка и ние през цялото време се подготвяхме именно за сегашнoто издание на шоуто, в което изненадите ще са не само за участниците, но и за хората пред екрана и тези, следящи ни във Facebook", споделят двамата актьори.

На финала на втория сезон големият победител стана Невена Бозукова-Неве, която се оказа любимката на зрителите. Втори беше Къци Вапцаров, който грабна и приза "Мистър 100 лица". Третото място вотът отреди на Стефания Колева, при нея отиде и призът за "Най-добра смяна на пол жена-мъж" за образа й на Алис Купър. 

Новият сезон на шоуто стартира на 3 март 2015 година от 20:00 часа. Първият епизод за първи път няма да бъде концерт, а ще поднесе специална селекция с най-добрите изпълнения и моменти от изминалите издания. В разгара на вечерта ще бъдат представени участниците, които ще бъдат главните действащи лица в третия сезон на шоуто.  

Сподели.