"Като две капки вода 2015": Вижте кои са участниците в новия сезон на шоуто

Pinterest LinkedIn +

Първият епизод на шоуто "Като две капки вода", което стартира на 3 март 2015 г., постигна огромен успех сред телевизионните зрители и беше проследен от над 1 милион души.

Азис, Джуджи, Жана Бергендорф, Криско, Ненчо Балабанов, Филип Аврамов, Нона Йотова и Милена Маркова-Маца са звездите, които ще радват публиката, превъплъщавайки се в различни емблематични личности.

На първия лайф концерт на 9 март Азис ще влезе в образа на примата Лили Иванова, а "най-големият фен на шоуто" Джуджи - в образа на Йорданка Христова.

На победителката във втория сезон на X Factor Жана Бергендорф се падна честта да представи Фреди Меркюри, рапърът Криско ще бъде "като две капки вода" с Pitbull, а актьорът Ненчо Балабанов, който умело имитира Бойко Борисов, този път ще влезе в образа на Прея.

Първата роля на Филип Аврамов ще е интернет сензацията PSY, Нона Йотова прие предизвикателството да бъде Indila, а Милена Маркова-Маца ще видим като Шърли Беси.

Задължителната за шоуто гостуваща звезда ще бъде и четвъртият член журито в състав Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян и Фънки.

Сподели.