Axl Rose: "Е, как ви се струват гълъбите на л******я метъл?"

Pinterest LinkedIn +

По време на първия концерт от турнето на Guns'n' Roses миналата седмица скандалният лидер Аксел Роуз (Axl Rose) неочаквано "уволни" подгряващата група с гръмкото име Eagles Of Death Metal (Орли на дет-метъла).

Поради хладното отношение на публиката в Кливланд, САЩ към изпълнението на "Орлите" Роуз прекрати предварителната уговорка с групата да подгрява концентите на Guns`n`Roses в продължение на три седмици.

Скандалът стана веднага след появата на Аксел Роуз на сцената, когато изпълнителят се обърна към публиката с думите: "Е, как ви се сториха Гълъбите на лайняния метъл? Не се безпокойте, това е последното им шоу с нас." С тази лаконична реплика вокалистът изрита рокаджиите от шоуто си, съобщава MTV.

По повод на неприятния инцидент засегнатите музиканти направиха изявление, цитирано от NME.com, в което между другото пише: "Ние казваме: живей и ги остави да умрат". В собствения си сайт групата съобщава накратко: "За съжаление всичко свърши така бързо, както и започна. Извиняваме се на нашите фенове за неочакваното отменяне. Ще се върнем както винаги, обещаваме".

Сподели.