Соня Васи призна за актуален роман с Matt Sorum (Guns N`Roses, Velvet Revolver)

Pinterest LinkedIn +

Соня Васи ще се омъжва за барабаниста от оригиналния състав на Guns N' Roses Мат Соръм (Matt Sorum), разпространи сензационната новина сайтът novinite.com.

В материала красивата блондинка е представена като първата българка, снимала се в американското издание на Playboy, както и като бивше гадже на китаристите Слаш (Slash, Guns N' Roses, Velvet Revolver) и Пол Стенли (Paul Stanley, Kiss).

Днес инфото присъства и в популярния новинарски сайт blabbermouth.net. По повод на това съобщение, Соня Васи коментира случая специално за музикалната програма Кречетало.


"С Мат се познаваме от 8 години. Той беше продуцент на моята група Крийп, работихме заедно по предпоследния ни албум. По това време бяхме само колеги. Не се бяхме виждали много години, срещнахме се случайно отново преди един месец на едно холивудско парти. Той ме видя и ми каза, "Изглеждаш невероятно, по-добре от всякога".

За Деня на благодарността аз пътувах извън Лос Анджелис заедно с моята дъщеря и когато се върнах, чух, че Мат ми е оставил съобщение на телефония секретар. Беше взел номера ми от Лени Кордола, който е популярен в България като продуцент на D_2 – те двамата са много близки приятели. Чухме се и Матт ме покани на вечеря.

Там говорихме какво е станало с всеки от нас за тези 7 години. Аз му казах, че имам дъщеря, а той - че е имал три неуспешни връзки. След романтична вечеря във френски ресторант отидохме в един бар и Матт ми каза "Хей, досега никога не сме излизали заедно, само сме работили".

Същата вечер имаше концерт на Алис ин Чейнс и много музиканти дойдоха в бара на афтър парти. Един от тях бе Туиги Рамирес (екс Мерилин Менсън). Мат и Туиги говориха за новите си албуми и начина, по който работят. Неустно разговора мина към актуалния развод на Памела Андерсън и Кид Рок. И тогава аз казах – "Ето това е Холивуд, всички се развеждат". Тогава Мат казал: "Защо ние да не направим рокендрол сватбата на века! Нека да я направим в България, аз винаги съм искал да видя България. Хайде да го направим, когато групата ми е на турне в Европа през пролетта".
 
"Въпреки че се познаваме много отдавна, аз и Матт сме заедно като двойка за първи път. Той иска да има семейство, аз също, така че ако отношенията ни вървят така добре, както и досега, може би ще направим и по-сериозна стъпка.

По повод на това, че в публикацията пише, че съм била гадже със Слаш, искам да кажа, че с него се познаваме, но никога не сме били гаджета. Аз се занимавам с рокендрол и познавам много музиканти. А Пол Стенли, чието име също се споменава, е човекът, който откри за мен света на рокендрола. Той е моя духовен водач в света на музиката."

Сподели.