Прекратиха "метълски" прояви на ледената пързалка до НДК

Pinterest LinkedIn +

Предварително обявени концерти на български метъл-артисти бяха отменени заради стиловата ориентация на групите. Концертите са били планирани да се проведат на новооткритата пързалка в близост до НДК, съобщава Про-Рок.

"Първо с нас се свързаха от група Shemale Zero, които съобщиха, че са били свалени от сцената по средата на изпълнението си поради факта, че собственикът на пързалката "не можел да понася такава музика", тя "не била подходяща за хората и това не било музика", пише Про-Рок.

Случката е станала, след като предварително всичко е било уговорено, а и бандата е направила саундчек, на който е можело да се чуе каква музика се изпълнява, оплакаха се артистите.

Същевременно стана ясно, че преди инцидента със Shemale Zero, собствениците на пързалката са осъществили контакт с "The Other Side"/"Distributor of Pain", които са били помолени да осигурят групи за сцената.

Още в самото начало те са обяснили стиловата ориентация на бандите, с които работят и от собствениците тогава не е имало възражения.

Вследствие на инцидента със Shemale Zero се отменя и заплануваният за 3 декември концерт на българските групи Eufobia и Distorment.

Сподели.