"Audi" се подготвя за следващата ера в дизайна на колите си

Pinterest LinkedIn +

От "Audi" са готови да представят следващата ера в дизайна на колите си. Компанията ще представи два прототипа през тази година, които ще покажат новата посока на моделите ѝ, съобщава "Autocar".

Единият прототип ще бъде представен на автосалона във Франкфурт, а другият – на салона в Шанхай. Двата модела ще са E-tron GT и Q4 e-tron. Тези модели ще представят дизайна за 3-4 години напред и ще бъдат показани в Шанхай.

Освен това обаче "Audi" работи и по коли, които ще представят дизайна за следващите 10-15 години напред. Прототипът ще бъде изцяло електрически и се очаква във Франкфурт. Той ще покаже общата визия не само на екстериора, но и на интериора. Прототипът ще покаже и нови технологии като ниво 4 на автономно управление, както и как може да изглежда кола без волан.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.