Арнолд Шварценегер с роля в екшън трилъра Ten

Pinterest LinkedIn +

Бившият губернатор на Флорида, Арнолд Шварценегер, е потвърдил участието си в още една широкоекранна продукция. Става дума за екшън трилъра Ten на американския филммейкър Дейвид Айер – сценарист на криминалния екшън Training Day, донесъл Оскар на Дензъл Уошингтън, The Fast And The Furious, S.W.A.T. и U-571, и режисьор на лентите Street Kings и Harsh Times.

Подобно на Training Day, сюжетът на Ten е изграден около криминална история, в която ченгетата не вършат онова, което се очаква от тях.

След като правят удар срещу щаб квартирата на наркокартел, блюстителите на закона от специалната служба за борба с наркотиците имат неблагоразумието да приберат милионите откраднати долари, надявайки се, че никой няма да разкрие какво са извършили.

Както може да се предположи, нещата съвсем не се развиват според предначертания сценарий – един след друг полицаите започват да намират смъртта си.

Сценарият на филма е написан от Скип Уудс (X-Men Origins: Wolverine, A Good Day To Die Hard), а финансирането му ще бъде осигурено от QED International.

Преди да започне снимките на Ten, Арнолд Шварценегер ще довърши тези на The Tomb, където си партнира със Силвестър Сталоун, и ще може да бъде видян в горещо очакваното продължение на The Expendables.

След това ще се завърне в кино театрите през януари 2013 г. като изпълнител на главната роля в криминалния трилър The Last Stand на Jee-woon Kim.

Следващият филм на Айер, End of Watch, е с премиерна дата 28 септември.


Сподели.