Armin van Buuren танцува с българското знаме пред над 10 хиляди на Слънчев бряг

Pinterest LinkedIn +

С 5-часов сет и впечатляващо мултимедийно шоу холандската суперзвезда Armin van Buuren покори и българската публика.

Над 10 хиляди фена от цялата страна посрещнаха изгрева в компанията на един от най-хитовите диджеи на световната клубна сцена в последните години.

Кулминацията на партито в Cacao Beach в курорта Слънчев бряг настъпи, когато Armin van Buuren се качи върху пулта и започна да танцува с българското знаме в ръцете си, а след това слезе сред публиката, за да се здрависа и раздаде автографи на феновете си. 

"Не знам как да започна, за да ви разкажа колко невероятен бе гигът ми в България. Всичко беше перфектно. Това е от онези незабравими нощи. Аз пусках 2 допълнителни часа над стандартния ми сет. Какъв заряд! Заедно посрещнахме изгрева. Благодаря Ви Cacao Beach!", написа в личната си страница в социалната мрежа Twitter холандецът непосредтсвено след участието на му на Solar Summer Festival 2010.

На 20 август финалът на морската парти серия ще сложи култовият Victor Calderone. Така, след като феновете на електронното звучене се срещнаха с техно величието Richie Hawtin, легендарния Fatboy Slim, краля на мелодичния хаус Sandy Rivera, диджей № 1 на планетата Armin van Buuren и ненадминатия тандем на Mark Knight и Martin Ten Velden, ред е и на нюйоркската хаус легенда.

Той пристига с обещанието за пореден път да омагьоса българските фенове с невероятното си секси звучене и със задължителното посрещане на изгрева на Черноморския бряг...

Ritchie Hawtin на Cacao Beach:

Сподели.