Ъпсурт и приятели тръгват на национална пролетна екскурзия “Ъпсурт с Nescafe 3в1 на път”

Pinterest LinkedIn +

На 10 май Ъпсурт и приятели тръгват на национална пролетна екскурзия “Ъпсурт с Nescafe 3в1 на път” в 7 български града.

По време на турнето Ъпсурт ще представят най-новия си хит “Втора цедка”, записан заедно с испанската "зла" рапърка Мала Родригес (Mala Rodriguez), която също ще се появява на концерта на големи екрани.
 
Заедно с рапърите на сцените във Велико Търново, Русе, Варна, Сливен, Стара Загора, Бургас и Пловдив ще се изявяват четирима гост-музиканти - Дичо, Лора Караджова, Славе от Болфейс и Стоян Роянов Я-Я. Заедно с триото те взеха участие и в дадената тази сутрин пресконференция по повод турнето в столичния клуб "Ялта".
 
Ъпсурт и приятели дадоха пресконференция по повод турнето “Ъпсурт с Nescafe 3в1 на път” Сн. Avtora.com
 
Освен в дуети с Ъпсурт, гостите ще представят и свои нови песни. Лора ще представи “Моя собствена игра”, Славе от Болфейс - “50 лева разход” със специалното участие на Буч от Ъпсурт. Ремиксът на рап класиката “Нон стоп” с участието на Я-Я Роянов също ще бъде представена на турнето. В шоутата ще участват и момичетата от балет “Нова”.
 
Билети за концертите от турнето могат да бъдат закупени чрез мрежата на Ticketstream Bulgaria, както и в магазините "Мюзик център" в Пловдив, “Хип-хоп уеър" в Бургас и “ Мюзик мания" в Сливен. На предварителна продажба цената им е 4 лв, а в деня на концерта – 5 лева.
 
От 2 май билети могат да бъдат открити и на касите на Музикално драматичен театър “Константин Кисимов" във Велико Търново, и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна. В деня на концертите билети ще се продават и на касите на залите на концертите.
 
"Ъпсурт с 3 в 1 на път":
 
10 май - Дворецът на културата и спорта - Велико Търново
11 май - зала "Дунав" - Русе
12 май - Дворецът на културата и спорта - Варна
14 май - спортна зала "Васил Левски" - Сливен
15 май - спортна зала ДЗУ - Стара Загора
16 май - зала "Бойчо Брънзов /зала "Изгрев"/ - Бургас
18 май - палата №21 - панаирното градче в Пловдив
 
Лица под 16 години, ще се допускат на концертите с придружител, който също притежава билет.
Сподели.