Ъпсурт и компания с нови песни специално за "Ъпсурт с 3 в 1 на път"

Pinterest LinkedIn +

На 10 май с гиг в Дворецът на културата и спорта във Велико Търново стартира националното турне "Ъпсурт с 3 в 1 на път" на топ хип-хоп групата на България за 2005 г. Специално за събитието триото ще представи за първи път пред публика нови парчета и нови версии на стари свои проекти.

Заедно с триото на сцените във Велико Търново, Русе, Варна, Сливен, Стара Загора, Бургас и Пловдив ще се изявяват четирима гост-музиканти - Дичо, Лора Караджова, Славе Болфейс и Стоян Роянов Я-Я, всеки от които с отговорна роля за шоутата.
 
На турнето за първи път ще прозвучи новата песен на Слави от Болфейс "50 лева разход", записана със специалното участие на Буч от Ъпсурт. Ще бъде представен и ремиксът на класическото парче "Нон Стоп", с участието на Я-Я Роянов. Лора Караджова пък ще влезе в ролите на Галя и Белослава, за да изпълни заедно с Ъпсурт безспорните музикални фаворити "3 в 1 неочаквано добра комбинация" и "И твойта майка също".
 
Отново на турнето "Ъпсурт с NESCAFE 3in1 на път" ще се състои и първото лайф изпълнение на новото парче на Дичо -  "Още от деца".
 
Испанската фурия Мала Родригес пък ще участва в концертите виртуално, въпреки че е изявила огромно желание да присъства лично на турнето, информират от щаба на Ъпсурт.
 
За разлика от софийския лайф през ноември 2005 г., тя ще "присъства" чрез прожекциите на огромни екрани, където ще се излъчват ексклузивни кадри от гостуването й в България през есента на миналата година. Тогава заедно с нея Ъпсурт записаха актуалния си сингъл "Втора цедка", който от 10 април се разпространява на CD чрез промоционален плик с 20 стикчета  NESCAFE 3in1, а вече може да бъде чут и в националния радио.
 
Билети за концертите от турнето могат да бъдат закупени чрез мрежата на Ticketstream Bulgaria, както и в магазините "Мюзик център" в Пловдив, “Хип-хоп уеър" в Бургас и “ Мюзик мания" в Сливен. На предварителна продажба цената им е 4 лв.
 
От 2 май билети могат да бъдат открити и на касите на Музикално драматичен театър “Константин Кисимов" във Велико Търново, и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна. В деня на концертите билети ще се продават и на касите на залите на концертите.
 
"Ъпсурт с 3 в 1 на път":
 
10 май - Дворецът на културата и спорта - Велико Търново
11 май - зала "Дунав" - Русе
12 май - Дворецът на културата и спорта - Варна
14 май - спортна зала "Васил Левски" - Сливен
15 май - спортна зала ДЗУ - Стара Загора
16 май - зала "Бойчо Брънзов /зала "Изгрев"/ - Бургас
18 май - палата №21 - панаирното градче в Пловдив
 
Лица под 16 години, ще се допускат на концертите с придружител, който също притежава билет.
 
На адрес www.nescafe.bg феновете на Ъпсурт могат да открият актуални и любопитни новини за турнето и самите артисти.
Сподели.