Антония Петрова разкри името на бебето си

Pinterest LinkedIn +

Мис България Антония Петрова, която роди първото си дете навръх именния си ден, беше изписана от болницата и сподели с последователите снимка от паметния ден.

"На 17 януари – Антоновден, моя личен празник, със съпруга ми Ивайло Благовестов Батинков получихме най-големия подарък в живота ни – първородният ни син!", написа тя и съобщи, че детето им носи името Благовест Ивайло Батинков

"Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин! Нормалното раждане стана възможно благодарение на нашият ангел, д-р Анна Чорбова, завеждащ отделение, която освен уникален професионалист е и прекрасен човек!... Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови с Блага Вест – Благовест, нека Св. Антоний го закриля!", написа още тя.

Миската споделя още, че съпругът ù е бил неотлъчно до нея по време на раждането и я е подкрепял "безпрекословно", а в края на благодарностите отправя поздрави по случай днешния професионален празник на акушерките Бабинден.


Сподели.