"Антибиотика" отново на сцена? Само и единствено за фестивала "Spice Music" в Бургас!

Pinterest LinkedIn +

Подготовката за второто издание на фестивала "Spice Music" вече е в разгара си и организаторите му споделят с огромно вълнение поредната голяма новина за феновете на 90-те! Ето я и нея:

Най-успешното българско дамско музикално трио "Антибиотика" ще се събере отново на сцена само и единствено за "пикантния" фестивал в Бургас!

"Това е подарък за всички, които харесват "Антибиотика"! Досега много пъти са се опитвали да ни събират, но само "Spice Music festival" успяха! Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството!" – споделят дамите от "Антибиотика" и нямат търпение да се върнат на сцената именно в Бургас, откъдето през 2000 г. стартира първото им турне!Антибиотика оставиха трайна следа в българската музикална история, 3 албума и популярни хитове като "Няма как", "Искаш да си с мен" (с Мишо Шамара), "Какво е времето вътре в мен" и т.н. Музиката им звучеше навсякъде в края на 90-те и нито една дамска формация не успя след това да надмине успеха им.

Освен че вече се подготвят да ви пренесат отново в 90-те с най-големите си хитове, Ани, Савина и Силвия решиха да запишат ново парче за участието си на "Spice Music festival" 2020! Песента се записва в България и в САЩ, където вече живее Савина и откъдето ще се прибере специално за това единствено завръщане на "Антибиотика"!
Очаквайте премиерата на песента в началото на лятото, а видеоклипът към новия летен хит ще се снима по време на самия фестивал! 

Заради големия успех на фестивала тази година той ще бъде цели три дни – 7, 8 и 9 август 2020 г. Той отново ще се проведе на територията на пристанището в Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената, ефектите и цялостната хореография – още по-мащабни.

Организаторите обещават да има
още изненади и артисти, с които ще си припомним най-добрите хитове и атмосферата на 90-те години, при това в уникален формат – на метри от морския бряг!

Билети могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на  EasyPay в цялата страна.  До края на март цената на тридневния билет е 110 лв.

За най-големите фенове на музиката на 90-те организаторите са предвидили и VIP билети, които са ограничен брой и в момента са на цена от 120 лв. VIP билетът дава достъп до специално изградени VIP платформи и VIP бар, по-бърз достъп до фестивалната зона и отделни санитарни помещения. VIP билети може да купите от тук: http://bit.ly/spice2020-epayGO

Събитието, организирано от "Културно-масова дейност" ЕООД, разчита на ексклузивната медийна подкрепа на радио "Energy".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.