Потвърдено: Фестивалът "Spice Music 2020" ще се проведе!

Pinterest LinkedIn +

Световната пандемия бавно отшумява и след внимателен анализ на ситуацията в България и по света организаторите на фестивала "Spice Music" взеха решение той да се проведе на предварително обявените дати – 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас!

Фестивалният живот ще се върне към своя ритъм при спазване на всички актуални указания на здравните експерти и правителството за мероприятия от такъв мащаб и при ограничен капацитет. Вече се работи и по необходимата организация за осигуряване спокойствието и безопасността на посетителите. Организаторите съобщават, че имат готовност да приложат и всички нови изисквания, които ще бъдат актуални към момента на провеждането на събитието.

"По време на извънредното положение феновете на "Spice Music Festival" не спряха да питат дали фестивалът ще се състои и затова с огромна радост съобщаваме новината – и тази година фестивала ще го има! Успяхме да намерим най-подходящия начин това да се случи и ви уверяваме, че вече работим усилено да осигурим всичко необходимо за провеждането му. Фестивалната зона ще бъде разширена и дори удвоена по размер спрямо миналогодишната. Така че ви очакваме през август в Бургас! Сигурен съм, че феновете на "Spice Music Festival" могат да се забавляват и да бъдат отговорни едновременно" – споделя Николай Тодоров, организатор на събитието.

Афиш

Всички артисти от програмата са в добро здраве, по-голямата част от тях вече потвърдиха готовността си да пътуват до България и правят всичко възможно да организират пристигането си у нас през август. В последните няколко месеца много от тях бяха принудени да се лишат от срещи с публиката си, затова нямат търпение да се върнат на сцената и да зарадват феновете си, съобщават още организаторите.

Междувременно се очаква и нови звезди от 90-те да допълнят афиша на тридневното събитие. Билетите за трите фестивални дни остават на цена от 110 лв до 15 юни 2020 и могат да бъдат закупени от EPAYGO и в офис мрежата на EasyPay в цялата страна.

"Spice Music Festival" се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.