Нови дати за фестивала "Midalidare Rock In The Wine Valley" край Чирпан

Pinterest LinkedIn +

Фестивалът "Midalidare "Rock In The Wine Valley", който трябваше да се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г., се отлага за догодина. Мястото на събитието остава с. Могилово, община Чирпан, и носи името на местната винарна. 

Новите дати са
 16, 17 и 18 юли 2021. легендите от "Judas Priest", симфонистите "Within Temptation", немската хеви метъл група "Running Wild", симфоничната метъл група от Холандия "Delain", италианската готик метъл банда "Lacuna Coil" и гърците от "Project Renegade" потвърдиха участието си догодина, съобщават организаторите на събитието. С официалното им изявление по повод промяната можете да се запознаете тук:

"За нас "Midalidare Rock In The Wine Valley" не е поредното музикално събитие. От обявяването на фестивала работим усърдно, за да Ви приветстваме в нашия свят, да Ви създадем неподправена емоция и да превърнем всички моменти в спомени. За съжаление трябва да съобщим, че второто издание на фестивала се отлага за 2021-а година. Работихме и се надявахме фестивалът да се проведе през тази година. За съжаление рискът от заразяване с вируса COVID-19 е много голям, което наложи отлагането на турнето на основния ни хедлайнер "Judas Priest" за 2021. Това налага отлагането на фестивала, смятаме че в такъв момент здравето на хората е на първо място.

Искаме още веднъж да благодарим на всички Вас, които си закупихте билети за "Midalidare Rock in the wine valley" 2020 и показахте, че ни вярвате! Също така искаме да благодарим на всички, запазили си места в къмпинг зоните и хотелите в района. Сигурни сме, че ситуацията ще се подобри и ще можем да проведем фестивала през 2021-а, дори по-добре от планираното за тази година!

В момента работим с всички групи и мениджъри, които бяхме ангажирали за 2020-а, като основната ни цел ще бъде да запазим групите за изданието през 2021-а. Щастливи сме, че трите основни банди – "Judas Priest", "Running Wild" и "Within Temptation" – вече потвърдиха участието си и за догодина, както и "Delain", "Lacuna Coil" и "Project Renegade"! Съвсем скоро се надяваме да можем да обявим и останалите банди за 2021-а!

Ние оставаме тук и няма да спираме да работим!

Молим за разбиране и време, в което да подредим всичко и да се видим през 2021-а!

Благодарим за любовта и подкрепата, без вас не бихме се справили!"

Информация за билетите:
Билетите, закупени за изданието през 2020 г., ще важат за 2021 г., без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи от мястото на закупуване. Връщането на сумата на билетите ще се осъществи след приключване на извънредното положение. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Информация за настаняването:
Резервациите за къмпинг зоните ще важат за изданието през 2021 г., без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да анулира резервацията си, може да го направи, като се свърже с нас. Всеки, който е заплатил такса за зона Винарна и не желае да я използва за изданието през 2021 г., ще може да получи парите си след края на извънредното положение.
Всеки, направил резервация и заплатил сума в някой от хотелите от сайта на фестивала, ще може да получи парите си в пълен размер след края на извънредното положение.

Цените на билетите остават непроменени до обявяване на всички участници във фестивала: 
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер "Running Wild" – 60 лв.
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер "Within Temptation" – 60 лв.
Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнер "Judas Priest" – 80 лв. 
Тридневен билет за фестивала – 120 лв. 
Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за "Midalidare Rock In The Wine Valley" можете да откриете тук.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.