Angelina Jolie се пенсионира?

Pinterest LinkedIn +

Идолизираната с външността си дъщеря на Джон Войт възнамерява да приключи своята кино кариера.

Номинираната за почти всички големи награди Анджелина Джоли (Angelina Jolie) е на 29 години и притежава един Оскар, три Златни Глобуса и още 10 статуетки.

Звездата от касовия хит "Томб Райдър" (Tomb Rider) е споделила пред приятели, че след финала на снимките за продукцията "Mr & Mrs Smith" едва ли ще се снима в още много филми. По думите й, тя не се нуждае нито от пари, нито от разправии. Във филмографията й присъстват над 30 заглавия, сред които са: "Колекционерът", "Да изчезнеш за 60 секунди", "Първороден грях", "Луди години" и "Александър".

Актрисата е вбесена от жълтата преса, развихрила се в интерпратациите относно взаимоотношенията й с Брад Пит (Brad Pitt) - неин партьор в "Мистър и мисис Смит". Според нея цялото словоблудство засенчва кампанията около самия филм и оказва негативно влияние върху сина й.

Джоли е приела да се снима по късно тази година в "The Good Shepherd", третият режисьорски проект на Робърт Де Ниро (Robert De Niro), където, вместо с предварително спрягания за главна роля Леонардо Ди Каприо (Leonardo Dicaprio), ще си партнира с Мат Деймън (Matt Damon). След него тя ще си вземе отпуск и ще обмисли внимателно опциите за бъдещето си.

Най-привлекателна за нея на този етап е идеята да се посвети на благотворителност и на детето си. Дори да не скъса окончателно с кино-индустрията, тя ще направи продължителна пауза и не е изключено да се отдръпне от Холивуд.

Сподели.