Андреа Банда Банда е новата водеща на „Вечерното шоу“ по БНТ

Pinterest LinkedIn +

Интернет звездата поема щафетата от Георги Любенов на 8 февруари

Популярната от социалните мрежи и от телевизионния ефир Андреа Банда Банда е новата водеща на „Вечерното шоу“ на Българската национална телевизия. Тя пое ролята от Георги Любенов на 8 февруари. Предаването се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Приемам това предизвикателство с ентусиазъм и професионално любопитство. Форматът, който Георги Любенов е започнал, се запазва, различното е подходът към интервютата.

Имам идеи, които не са типични за българския ефир, ще вървя със своето темпо и ще експериментираме, надявам се да положа основите на нещо различно“, споделя Андреа.

С радост предавам щафетата на Андреа Банда Банда – млада, талантлива и креативна. Още в началото на телевизионния сезон обещах, че поемам предаването за шест месеца, и ето че дойде времето на ротацията. Разбира се, интересните личности и техните истории продължават да бъдат мои гости в събота и неделя сутрин по БНТ 1“, казва от своя страна Георги Любенов.

Като водеща на „Вечерното шоу“ Андреа Банда Банда ще търси мост между поколенията, присъединявайки пред екрана на БНТ и традиционната аудитория, и младите в социалните мрежи. Зрителите на обществената телевизия познават Андреа Банда Банда с рубриката ѝ в специалните студиа на БНТ по време на световното първенство по футбол в Катар. Тя беше и лице на "Нова телевизия", където се подвизаваше в предаването "На кафе".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.