Фиаско в БНТ: Андреа Банда Банда събра доста хейт с първия си опит като водеща на "Вечерното шоу"

Pinterest LinkedIn +

Инфлуенсърката, известна като Андреа Банда Банда, получи доста хейт при дебюта си като водеща в БНТ. Тя замени Георги Любенов, който временно водеше ежеседмичното шоу. Зрителите обаче изпаднаха в недоумение какво точно им предложи националната медия в четвъртък вечерта. Коментарите в социалните мрежи са достатъчно красноречиви. Ето част от тях:

Първо, потрес от името. Сори, сигурно е мислено като интересно, ама според мен е недомислено. После потрес и от самата госпожица, чак ми е неудобно да я гледам - нито чар, нито грация, нито е истински забавна, каквато очевидно се надява да е. А постоянното чупене на пръсти и повдигането на бюстието или както там се казва!... Девойче, ами ако ще го подръпваш през цялото време нагоре, що не си облякла нещо друго!?...

Ех Екипчето на водещата е потресаващо. Много неприятно е подчертано липсата на талия и наличието на ханш...

Мисля, че отдавна по Канала не е имало по-слаб и некадърен водещ. Не зная защо са решили, че с тази "банда-банда" ще привлекат младата аудитория, която така и почти не гледа телевизия, но със сигурност ще загубят всички останали. Много некадърно, с извинение (не е хубаво да се казва за жена) - и грозно, с никакво тяло, момиче. Не зная кой и как я лансира (дали има "богат татко", който да плаща на БНТ), не зная, но определено по-добре да си инфлуенсърства онлайн. Не сме длъжни да я гледаме (а и няма да го правим), за разлика от Георги Любенов, който си беше много точно на това място. Това с него се гледаше с удоволствие, докато тука беше с погнуса. Дано по-бързо да я махнат!

По-голямо дъно от това в българския ефир не е имало.
Тежък говорен дефект.
Нищо не се разбира, звуци, съскане, срички, тук там думи,но пълни изречения няма, завършена мисъл изобщо.
Нито аутокюто помогна, нито листовете, които размята през цялото време.

От анонса за първото предаване на Банда Банда се вижда, че първият й гост е
 Николаос Цитиридис, който именно на Андреа дава "първото си телевизизионно интервю след новата страница в живота му". Припомняме, че в края на 2023 г. беше сложен край на не по-малко злополучното "Шоу на Николаос Цитиридис" по bTV. Въпреки това именно той е бил избран за гост, който може да "даде ценни съвети на Андреа Банда Банда за воденето на собствено вечерно шоу". Освен това шоуменът разкри, че работи по нова музикална колаборация с рапъра Боро Първи. Но зрителите не оцениха и това:

Защо ги домъкнахте Николаос и бандата с всичките им глупости и простотии от другите телевизии???!!!Пълен потрес... - коментират в социалните мрежи.

Лъч светлина се появи във втората част на предаването, когато гост беше оперната певица Мила Михова. Участието й също беше оценено по достойнство от публиката:

Прекрасната и талантлива Мила Михова взе нещата в свои ръце, защото с тази Банда смислен диалог не става.След сериозните разсъждения на Мила водещата допълва с някакви каламбури и профанизира разговора.
Време е умните и талантливи хора да отказват участие в такова преливане от пусто в празно. Те са доказали себе си и могат да си позволят да избират.
Да се иска признание от Мила,че е инфлуенсърка и това да е акцента в предаването,без да се наблегне на големите ѝ професионални успехи,е подигравка с таланта.
Жалко за БНТ!

Намериха се и хора, които предпочитат да гледат отново и отново старите и качествени продукции на БНТ:

Да ви пита човек защо си стискате Златният фонд само за себе си? Защо не го пуснете срещу някаква такса онлайн, да можем да гледаме всички продукции на БНТ? За какво вие е да си ги стискате всички прекрасни предавания и филми от едно време? Явно нито сте далновидни, нито знаете как да направите пари от това, нито не се сещате какъв огромен положителен имиджов ефект ще има това върху БНТ. Аз лично си искам Милион и едно желания и Атлас. Всички продукции до 1990 година са наистина златни!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.