Anastacia ще избира таланти в ново ТВ шоу

Pinterest LinkedIn +

Американската поп звезда Анастейша (Anastacia) ще се появи в новите серии на шоуто, благодарение на което самата тя изгря през 1998 г., съобщава Reuters. Подобно на "The Cut", новото шоу за таланти - "A Cut" е продукция на най-голямата музикална телевизия в света - MTV.

В интервю, което е дала наскоро по повод старта на новата програма обаче, Анастейша е изказала крайно негативното си мнението по отношение на риалити шоутата, генериращи нови таланти и звездите, които изгряват благодарение на предавания като "American Idol".

"Има отчаяна нужда от шоу като "А Cut", защото всички останали са изфабрикувани, нагласени и се опитват да направят звезди от хора, които са съвсем обикновени, съвсем средностатистически", казала е 31-годишната певица за Reuters. "В този бизнес вместо истински артисти, актьори или музиканти, телевизиите показват и издигат в култ обикновения човек, който внушава на всеки чувството, че има шанса да се превърне в звезда."

Анастейша, която има продадени над 20 милиона копия от трите си албума главно в Европа, твърди, че "A Cut" ще промотира групи, които вече имат опит, свирили са и са били в студио, вместо такива, които се създават от нищото. "A Cut" е истинско шоу, а не скалъпено", казала е тя в края на европейското си турне.

Програмата ще проследява съдбата на 10 групи, подбрани измежду многото кандидати от Анастейша и музикалния експерт Olivier Behzadi. След всяко шоу ще отпадат по 2 групи, докато накрая остане само едно. Групата победител ще свири пред 35 хилядна публика на концерт на Анастейша.

Сподели.