Американски пай: Отново заедно (American Reunion)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2012, 115 мин. Режисьори: Джон Хървиц и Хейдън Шлосбърг. Сценаристи: Джон Хървиц и Хейдън Шлосбърг. С участието на: Мена Сувари, Алисън Ханигън, Джейсън Бигс, Юджийн Леви, Дженифър Кулидж, Шон Уилям Скот и др. Комедия.

За филма:

Добре познатите от "Американски пай" персонажи се завръщат на големия екран с "Американски пай: Отново заедно" (American Reunion). Съдателят на поредицата хитови комедии Адам Херц, който е сценарист на първите три филма, този път е в ролята на продуцент, а сценарият е дело на Джон Хървиц и Хейдън Шлосбърг, които са и режисьори на лентата.

Двамата са доказано успешен творчески тандем още от комедиите "Харолд и Кумар: Пътуване до Белия замък", "Харолд и Кумар 2 : Бягство от Гуантанамо" и A Very Harold & Kumar 3D Christmas с Кал Пен и Нийл Партик Харис.

В "Американски пай: Отново заедно" Шон Уилям Скот ("Еволюция", "Доброто старо време") пак е в ролята на Стифлър, а отново му партнират колегите от оригинала Джейсън Бигс ("Момиче от Джърси", "Гаджето на най-добрия ми приятел"), звездата от "Как се запознах с майка ви" (How I Met Your Mother) Алисън Ханигън, Мена Сувари (Brooklyn Rules) и Юджийн Леви.

Историята:

Персонажите от "Американски пай" се събират за среща на випуска си, за да разберат какво се е случило с всеки от тях през изминалите години. Джим и Мишел все още са заедно и вече имат дете, Вики и Кевин са се разделили, някои неща изобщо не са се променили, а всички заедно ще си припомнят доброто старо време.


Сподели.