Албумът "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" вече е на пазара

Pinterest LinkedIn +

Навръх рождения си ден Мария Илиева издаде дългоочаквания си нов албум. "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" вече е в търговската мрежа и в онлайн музикалните магазини и стрийминг платформи.

Албумът ще бъде представен на 26 декември в клуб "City Stage" в София. На сцената до Мария ще застанат някои от най-добрите български музиканти – Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Мартин Ташев (тромпет), Васил Вутев (барабани) и Младен Димитров (програминг, перкусии, синтезатор). Певицата обещава много музикантски концерт и разкрива, че е поканила някои специални гости за събитието.

Последователите на Мария Илиева във Facebook и Instagram станаха първите, които видяха току-що излезлия от печатницата нов албум. В кратко видео певицата представи стилната разгъвка на кутийката в преобладаващи черен и златен цвят.

В емоционално съобщение певицата не пропусна да благодари на всички, работили по издаването на албума, както и на всички музиканти, автори и диджеи, които участват в него и които вървят заедно с нея по пътя на музиката още от 2001 г., когато Мария Илиева дебютира като солов артист.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.