Изтощителни репетиции подготвят Мария Илиева за образа на Кийт Флинт

Pinterest LinkedIn +

"Необузданата енергия на Кийт Флинт, динамиката на поведението му на сцената, експресивността му надхвърлят човешките възможности... Работя много сериозно върху изграждането на най-ексцентричния ми образ дотук. Трудно ми е и съм изтощена физически, но е доста забавно. Ако успея да се доближа и на 50% от енергията на Кийт, ще съм удовлетворена", разказа Мария Илиева по време на репетициите за предстоящия лайв на "Като две капки вода".

В понеделник от 20:00ч. по "Нова телевизия" българската поп певица ще бъде неузнаваема в ролята на вокала на "The Prodigy". "Кийт Флинт почина през март тази година, оставяйки милиони фенове и няколко десетилетия музикална история. Всички знаем колко изявен е на сцената, но границата на изопачаването на образа е тънка и Мария трябва да овладее лудостта, която ще се развихри в това изпълнение", допълват педагозите на шоуто, които участват в изграждането на автентичните образи на участниците.
    
Дичо ще плува в свои води със "ZZ Top", а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с британската естрадна звезда Енгълбърт Хъмпърдинг и хита "Release me". Деси Добрева ще се огледа и ще се види по различен начин за "Man in the mirror" на Майкъл Джексън, а Папи Ханс отново ще се изправи пред големите хитове на десетилетието с Лейди Гага. Мария Илиева ще бъде ексцентричния Кийт Флинт от "Продиджи", а Стефан Илчев ще опита фънка със CeeLo Green. Петя Буюклиева ще трябва да избере между рап музиката и женския вокал с образите на Криско и Тита, а самата Тита ще трябва да усвои безкомпромисното присъствие на Тина Търнър.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.