Дичо спечели "Като две капки вода" с италиански шлагер и с подкрепата на Михаела Маринова

Pinterest LinkedIn +

Една от най-силните вечери за сезона беше белязана от култови парчета, неразличими от оригинала образи и компанията на братя Аргирови, които бяха специални гости в журито.

Наградата за поредната нощ на имитациите грабна Дичо, който заедно с победителката от пети сезон Михаела Маринова повлече в танц жури и публика с италиански хит на Албано и Ромина Пауър. Рок изпълнителят не само получи поздравления за най-добрия си образ, но и предизвика продуцента на шоуто Маги Халваджиян да излезе на сцената с бурни поздравления.

"Този взрив от енергия, който понякога ти прави лоша услуга, този път направи блестящо изпълнението ти!", поздрави Хилда Казасян изпълнението на Петя Буюклиева, която оглави груапа "Kiss" с китарата на сина си.

"За всички сезони, в които са ме имитирали, това е не само най-добрата, но и зашеметяваща имитация. Единственото, за което съжалявам, е, че няма да имам толкова дълги и красиви крака", заяви Мария Илиева след изпълнението на Стефан Илчев, който влезе в образа й.

Тита се изправи пред "Crazy" на Бритни Спиърс, придавайки момичешко излъчване на песента, създадена в годината на нейното раждане.

Въпреки че през седмицата загуба баща си – уважавания университетски преподавател, англицист и литературовед Владимир Трендафилов, Папи Ханс успя да пресъздаде настроението на един от летните хитове на Криско. "Имитираше по-добре мен, отколкото аз себе си", пошегува се и хитмйкърът от публиката.

Една от изненадите на вечерта беше появата на Благовест Аргиров на сцената, който стана дуетна половинка на Милко Калайджиев – двамата заедно се върнаха в култовите години на дуета на близнаците. Деси Добрева сложи най-известния мустак в страната за образа на Милко Калайджиев, а Мария Илиева се преобрази в Емил Димитров, за да разкаже историята за хубавата Джиджи.

На предстоящия полуфинал на шоуто на 20 май Мария Илиева ще се впусне в двоен образ с "Каризма", а Петя Буюклиева ще премери глас в образа на Арета Франклин. Тита ще бъде Никол Шерцингер, а Деси Добрева ще скочи в дълбоките води на операта с Монсерат Кабайе. Милко Калайджиев ще се присъедини към титаните на рока като Данчо Караджов, а Папи Ханс ще бъде MC Hammer. Стефан на свой ред ще бъде Емил Димитров, а Дичо ще се върне към женските образи с M People.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.