Четирима финалисти останаха да се борят за наградата в "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Победител в дванадесетата нощ на имитациите стана Деси Добрева, която сбъдна своята детска мечта с образа на Монсерат Кабайе. Въпреки чудесното си изпълнение в компанията на оперния певец Борис Луков обаче тя не успя да се пребори за надпревара на финала. 

Финалисти в седмия сезон на "Като две капки вода" станаха Стефан Илчев, Тита, Мария Илиева и Милко Калайджие. Четиримата завоюваха първите позиции на полуфинала на шоуто за преобразявания тази година, а на 27 май ще се изправят в най-важната надпревара за сезона. По време на финала всеки от тях ще заложи на специален образ, с който да спечели подкрепата на публиката. Останалите участници ще се представят с дуети, но засега остава тайна кого ще имитират.  
 
Към журито на полуфинала се присъедини и Катя от дует "Ритон". Папи Ханс влезе в кожата на MC Hammer и повтори със замах стъпките на певеца, а Фънки го похвали, че е истински МС. Петя Буюклиева се превъплъти в Арета Франклин, а Стефан Илчев изправи на крака публиката с образа на Емил Димитрова, предизвиквайки сълзи в очите и бурни аплодисменти. Тита се преобрази в сексапилната Никол Шерцингер, но с нетипично за певицата оперно изпълнение от мюзикъла "Фантомът на операта".
 
След като се преобрази във вокала на група "Сигнал", Милко Калайджиев получи специален подарък от Данчо Караджов, който му подари първата плоча на групата с 40-годишна история. Дебютният сингъл на Каризма беше сценичното предизвикателство за Мария Илиева, която получи поздравления за тембъра и имитацията на жестовете на двамата изпълнители. 
 
Кой ще спечели шоуто "Като две капки вода" тази година, ще стане ясно на 27 май, когато предстои финалът на предаването за имитации.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.