Актьорите от Game of Thrones получават по-високи хонорари за 7-ми сезон

Pinterest LinkedIn +

Краят на Game of Thrones S06 е на прага, а всички вече говорят за предстоящия седми сезон. И докато началото на снимките наближава, научаваме, че актьорите ще получават по-високи хонорари от 2017 г.

Според изданието Deadline петимата главни актьори в сериала – Емилия Кларк, Питър Динклидж, Кит Харингтън, Лина Хиди и Николай Костер-Валдау – ще се разписват срещу $500 000 на епизод, което е значително повече в сравнение със сегашните $300 000.

Вероятно ще се вдигнат и хонорарите на други звезди от сериала като Софи Търнър (Санса Старк), Мейси Уилямс (Аря Старк), Натали Дормър (Марджъри Тирел) и Оскар Хемпстед Райт (Бран Старк).

Това далеч не е потвърждение от страна на HBO, че всички тези герои ще достигнат до края на 7-ми сезон. Или дори до неговото начало. Но договорите на актьорите са удължени.

Въпреки че $500 000 не е скромна сума, тя е значително по-ниска от тази, която вземат колегите на вестеросци от сериала The Big Bang Theory (Теория за Големия взрив). Техният хонорар е закръглен на $1 млн. на епизод. Същата сума прибираха и звездите от Friends (Приятели) за снимките на последния сезон от култовата поредица през 2004 г.


Сподели.