Аксел Роуз заби Лана Дел Рей! Или... тя него?! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След като през 2011 година записа песен, посветена на него, носеща недвусмисленото заглавие Axl Rose Husband, а миналия месец бе видяна на концерт на Guns N' Roses в Холивуд, сега новата звезда на Америка – Лана Дел Рей (Lana Del Rey), е заподозряна във връзка с два пъти по-възрастния от нея рокаджия и не без доказателствен материал.

Шоубиз сайтът TMZ публикува видеоклип (виж по-долу), заснет при излизането на Аксел Роуз от хотел Chateau Marmont в компанията на 25-годишната изпълнителка на хитовете Video Games и Blue Jeans, която преди малко повече от два месеца триумфира на върха на класациите от двете страни на океана с втория си албум – Born To Die.

Клипът разкрива как двамата се качват заедно в кола, като първоначално Аксел понечва да седне до нея на задната седалка, преди да размисли и да заеме мястото до шофьора.

Само преди две седмици "новата Нанси Синатра" даде повод за спекулации, че има афера с друг световноизвестен рок музикант – Мерилин Менсън (Marilyn Manson), след като очевидци свидетелстваха, че не само са ги видели заедно в хотел в Берлин, но и че тя го е придружила в стаята му. Менсън обаче няма честта да е увековечен в песен.
Сподели.