Акробатика и свободно бягане в авантюра на необитаеми разрушени сгради

Pinterest LinkedIn +

Продължителното тичане калява издръжливостта на спортистите. То обаче може да има много форми, а една от тях е свободното бягане по неприветлив терен. Трима ентусиасти - две момчета и едно момиче - имат необичайно хоби - да тичат сред запустели места с разрушени и изоставени сгради. Също както в паркура, всяко стъпване накриво може да бъде болезнено, всеки скок или всяко акробатично кълбо във въздуха също може да доведе до неприятни последствия. Триото обаче се радва на възможността да се откъсне от ежедневната суета и да остане единствено в компанията на своята страст за авантюри.

Продължителното тичане калява издръжливостта на спортистите. То обаче може да има много форми, а една от тях е свободното бягане по неприветлив терен.

Трима ентусиасти - две момчета и едно момиче - имат необичайно хоби - да тичат сред запустели места с разрушени и изоставени сгради.

Също както в паркура, всяко стъпване накриво може да бъде болезнено, всеки скок или всяко акробатично кълбо във въздуха също може да доведе до неприятни последствия. Триото обаче се радва на възможността да се откъсне от ежедневната суета и да остане единствено в компанията на своята страст за авантюри.


Сподели.