Age of Empires III: The Asian Dynasties

Pinterest LinkedIn +

Име: Age of Empires III: The Asian Dynasties Жанр: Стратегия Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

В The Asian Dynasties можете да станете водач на някоя от най-големите азиатски династии, която в разцвета си е ужасявала голяма част от цивилизования свят.

Изберете коя империя ще ви доведе до пълно господство - Китай, Индия или Япония. В зависимост от вашия избор, сценарият на играта ще се смени, както и типовете сгради и единици. Всяка нация има своите уникални бойни единици и постройки, което означава, че можете да имате 3 различни края на основния режим на играта. Age of Empires навлиза в абсолютно нова фаза и вие може да изиграете основна роля в нея.

Age of Empires 3: the Asian Dynasties е стратегическа игра, разработена от GLU. Въпреки че много от предишните заглавия на AoE бяха конвертирани във формат, базиран на ходове, Age of Empires III се управлява като стратегия в реално време.

С  възможността да се използват команди, докато сте на пауза, да преминавате от работник на работник и други, управлението на играта е много по-бързо и интуитивно. Кампанията на играта е с добра дължина – нито твърде дълга, нито твърде кратка, с много исторически моменти в нивата. Всяка от 3-те цивилизации има уникално "чудо", което може да ви даде специални единици и/или някакви други предимства, когато го построите.

GLU отново са се постарали и във визуалните качества – графиката е на такова ниво, че ще ви е приятно да си пуснете играта, дори и само за това. Можем само да благодарим на GLU за създаването на Age of Empires 3: The Asian Dynasties, въпреки че винаги се е твърдяло, че този тип игри са "твърде големи за мобилни телефони"!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0053 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.