Age of Empires III

Pinterest LinkedIn +

Име: Age of Empires III Жанр: Стратегия Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Влезте в историята - Age of Empires III ви дава възможност да преживеете епичната ера на откритията!

Изследвайте Новия свят, завладявайте колониите на съперниците си, докато строите своята величествена империя! Мобилната версия включва разнообразие от исторически битки в директен двубой. Защитете Малта от Османската империя в разширена кампания, която всъщност е предистория на компютърната игра Age of Empires 3. Влезте в историята, за да защитите Западна Европа от нашествието на Османската империя!

Ако годините между 1500-1850 не ви говорят нищо, то сега имате възможност да изиграете няколко от най-важните битки за този период. И вероятно ще добиете усещането, че вече ги разбирате по-добре.

Всяка мисия започва на определена земя с лимитирани ресурси. Инструктирайте работниците си да събират дърво, храна и злато, натрупайте достатъчно от тях и ги използвайте, за да строите сгради и да тренирате войниците си. От градския център можете да създавате още работници, а от бараките - да се снабдите с повече пехота. Бъдете сигурни, че имате достатъчно къщи, а после помислете дали имате нужда от опционални конструкции като пазар например или други полезни сгради.

Age of Empires III определено е една от игрите, които трябва да имате на телефона си! Развийте империята си и завладявайте! Порадвайте се на чудесната графика и станете свидетел на историята!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0001 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.