"Африка: звездите сигурно са полудели": Втори номиниран и нарастваща критика от страна на зрителите

Pinterest LinkedIn +

Внучката на министър-председателя на България от 74-то правителство Гриша Филипов - писателката Людмила Филипова - е вторият участник в приключенското реалити "Африка: звездите сигурно са полудели", отиващ на елиминационен дуел по волята на останалите членове на групата.

Като слаба постановка на театър "Сълза и смях" определи начина, по който е протекъл ритуалът по номинирането около лагерния огън журналистът Георги Младенов. Самият той отново спря избора си на Николета Йорданова – финалистката от първия сезон на предаването "Ясновидци", която бе излъчена от Групата при първите номинации и победи рапъра Bobo в първия елиминационен дуел.

"Повечето гласуваха за Люси, защото искаха да дадат шанс на българската и световната литература… Саркастичен ли изглеждам", каза в коментара си за вторите номинации Младенов, без да оставя съмнения какъв смисъл влага в думите си. 
Тези, които гласуваха за Филипова, изтъкнаха, че за разлика от предишния път не упражняват наказателен вот, а искат да ѝ дадат възможност да присъства на премиерата на своята нова книга в Лондон. Николета допълни, че Люси е отишла при нея и лично я е помолила да бъде номинирана.
"Невероятно съм трогната, благодаря ви, приятели. Това не е наговаряне – това е истинска подкрепа, по-истинска отколкото въобще съм очаквала. 

От друга страна съм притеснена – това е номинация все пак. Няма да стигна до следващата дестинация, която чакам, ако не спечеля дуела", каза 36-годишната писателка, чиято съдба ще стане ясна в сряда (деня на дуелите в шоуто). Кой ще се изправи срещу нея ще се разбере ден по-рано.
Другият по-значим момент в нощта на номинациите бе спорът между Тодор Георгиев, Милена Славова и сестри Толеви, провокиран от тяхно изказване след спечеленото състезание за песен по-рано в шоуто. Класиралият се на четвърто място в "Гласът на България" музикант се засегна от коментара на Доротея и Емануела, че песента, написана от него, съдържа елементи, заимствани от чужди парчета.

Той дотолкова е афектиран от случилото се, че номинира именно тях с този мотив, а Милена Славова номинира него заради преувеличената му реакция, с което отново нажежи обстановката.
Тази посока на развитие на "Африка: звездите сигурно са полудели" явно не се харесва на зрителите, тъй като негативните коментари за продукцията в страницата ѝ във Facebook зачестяват и стават все по-конкретни.

От тях става ясно, че много от хората пред екрана са очаквали да станат свидетели на доста по-различен тип шоу от останалите реалити формати, в чийто фокус попадат битовите проблеми и интригите между участниците.

Сподели.