Vip Brother 2013: Иво напусна Къщата, Съквартирантите гласуваха съдбата на Пламен

Pinterest LinkedIn +

Партньорът на Мира Радева - Иво - прекрати участието си във Vip Brother 2013. Той е вторият Съквартирант, напуснал Къщата след порно звездата Еделвайс.

"Хареса ми, че хората спортуват и употребяват малко алкохол. Интересно е да играеш. Мира си е Мира, тя ще продължава все така", коментира самият Иво в студиото пред Ники Кънчев, чиито гости бяха Андрей Слабаков, Ясен Козев, Маги Желязкова, Иво Танев и др.

Първият спасен от зрителите Съквартирант по време на елиминациите на 30 септември се оказа националистът Павел Чернев, а номинирани за изгонване бяха още социоложката Мира Радева и певицата Йоана Захариева.

В центъра на голямата изненада за вечерта бе "марионетката на зрителите" Пламен Медаров. Както е известно, от самия старт на Vip Brother 2013 той се представяше на останалите като супер успял бизнесмен в Австралия и Нова Зеландия. 

След като Съквартирантите в крайна сметка научиха истината за самоличността му, мнозинството от тях, сред които Лияна, Мариан Кюрпанов, Йоана, Мира Радева и Ваня Червенкова, гласуваха "за" оставането на Пламен в шоуто като равноправен член на Къщата.

Павел Чернев се обяви за "въздържал се", споделяйки, че "мрази шпиони", а Мишо Шамара заяви директно, че "не понася" Пламен, който по думите му е "пълен селяк".

Сподели.