"Африка: Звездите сигурно са полудели": Георги Тошев отива на дуел срещу Людмила Филипова

Pinterest LinkedIn +

Сблъсък между половете ще представлява и вторият елиминационен дуел в приключенското реалити "Африка: Звездите сигурно са полудели", който ще се проведе на 3 октомври – седмица след отпадането на Bobo при напълно неравностойната му битка с Николета Йорданова.

Изпратена на дуел от останалите участници в шоуто с благородната цел да ѝ се даде възможност да присъства на премиерата на новата си книга в Лондон, писателката Людмила Филипова трябваше да посочи своя опонент ден преди дуела, което отново се случи край лагерния огън.

"За мен ще бъде изключителна чест да се изправя срещу теб", каза Людмила, заставайки пред журналиста и телевизионен водещ Георги Тошев. Тя предварително заяви намерението си да номинира мъж, силен както физически, така и интелектуално, за да е сигурна, че двубоят ще е равностоен и ако загуби, ще го направи с достойнство.

Георги Тошев не скри изненадата си от решението ѝ, като сподели, че е очаквал номиниран да бъде или проф. Пимпирев, или Георги Младенов. Последният подходи политически към ситуацията, като провокира Людмила да номинирана него, за да ѝ подари победата, само и само да я види как остава в Африка.

Георги Тошев даде да се разбере, че не подценява противника си само защото 36-годишната писателка е накарала всички да мислят, че не е сигурна дали иска да остане докрай в Африка, както и че самият той категорично иска да стигне до края, давайки всичко от себе си.

Каква ще е задачата, в която двамата противници ще трябва да премерят сили, ще стане ясно едва в момента на провеждането ѝ. Изпитанието на първия дуел бе свързано със сръчност – качеството, което помогна на Николета да оскубе не само своята кокошка, но и тази на Bobo, но не всички двубои ще бъдат от такова естество.

Сподели.