"Африка: Звездите сигурно са полудели": Явор Бахаров отива на дуел

Pinterest LinkedIn +

Българският театрален и филмов актьор Явор Бахаров, нашумял след участието си в лентата "Тилт" и хитовия сериал "Стъклен дом", е третият номиниран за напускане участник в приключенското реалити "Африка: Звездите сигурно са полудели".

Въпреки че този път дерзаещите в красивата, но негостоприемна африканска действителност родни звезди не бяха така обединени във вота си, Бахаров бе избран убедително за първи участник в третия елиминационен дуел. Най-спряганият мотив за номинирането му бе неговият индивидуален дух, заради който останалите членове на Групата се чувстват пренебрегнати и притеснени относно това с кого си имат работа.

Също така всеки, хвърлил клечката с неговото име в огъня, изтъкна потенциала на Явор Бахаров да спечели това шоу, тъй като е силен и физически, и психически, а и много последователен.

Оцелелите след първите две елиминации участници вече са базирани в нов лагер насред саваната, в който според преобладаващото мнение се чувстват по-добре, радвайки се на красивата природата и спокойствието около себе си.

Още нещо, което особено радва приключенците, ако се съди по смеха, в който избухват всеки път, щом разкажат историята, е една случка с напусналата шоуто Люси и по-точно една нейна реплика, която вече се е превърнала в меме в тяхното малко общество.

Учейки възпитаниците на начално училище в Ботсуана на песента "Върви, народе възродени", писателката потърси английски превод и жестове, с които да обясни на децата смисъла на този императив, който някои от останалите участници виждат и чуват като "People go like this" (въпреки че не това са думите й), придружено с махване с ръце, символизиращо нещо отлитащо или изчезващо в небето.

Ето как "People go like this" се превърна в един от лайтмотивите на третия ритуал по излъчването на номиниран. След като той вече е ясен, остава да се разбере кой ще е противникът му (във вторник) и дали желанието на Групата да се "отърве" от него по една или друга причина ще се сбъдне или жертва на собствената си стратегия ще стане друг играч, предизвикан да премери сили с актьора на дуела в сряда (9 октомври).

Сподели.