"Африка: Звездите сигурно са полудели": Явор Бахаров приключи участието си в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Явор Бахаров е третият участник, отпаднал от надпреварата за победата в приключенското реалити "Африка: Звездите сигурно са полудели", след като изборът му на противник в елиминационния дуел се оказа фатален за него.

28-годишният актьор, най-известен с ролите си в лентите "Тилт", "Цахес" и сериала "Стъклен дом", изгуби от своя по-млад колега, приятел и 10-кратен шампион по плуване на България Юлиан Костов, справил се първи със задачата да запали огън с шепа съчки и три клечки кибрит и да превари кална вода, така че да стане годна за къпане.

"Избрах Юли за дуела, защото сметнах, че, ако го бия, ще взема страха на останалите, ще си покача самочувствието и ще ги пребия един по един", коментира стратегията и отпадането си по-младият от братята Бахарови в първото си интервю след завръщането си в България.

"Хубаво беше в Африка и донякъде ми се оставаше. От друга страна си тръгнах в пика, когато беше най-хубаво - без разочарования. Отидох с усмивка и си тръгнах с усмивка", допълни още актьорът, признавайки, че е саможив и е имал нужда от време за себе си и интересите си вместо постоянно да комуникира и споделя всеки един момент с останалите в лагера.

Именно с това той подразни останалите участници в шоуто и "постла пътя" за номинацията и елиминацията си.

Сподели.