"Африка: Звездите сигурно са полудели": Групата излъчи първия номиниран за елиминация

Pinterest LinkedIn +

Седмица след старта на "Африка: Звездите сигурно са полудели" групата от 14 участници в приключенския формат се събра около лагерния огън в Ботсуана, за да избере първия номиниран за елиминация играч, който ще трябва да влезе в дуел и да победи противника си, за да остане на Черния континент.

Както самата тя предсказа, ясновидката Николета Йорданова от Червен бряг фокусира върху себе си негативния вот, като събра 8 гласа срещу себе си – точно толкова, колкото бе предрекла, че ще получи.

Определяна като "цапната в устата", импулсивна, некултурна, но също така силна, смела и много дейна, Николета заяви на глас, че иска да се върне в България, превръщайки това свое изказване в един от основните мотиви за номинирането ѝ.

"Всички имахме такива моменти, когато си казвахме – аз си тръгвам", сподели преди номинациите Bobo, който пък поиска от Николета да избере него за решителния дуел, от който зависи дали тя наистина ще си замине от Африка.

В случай че тя спечели, избраният от нея противник ще трябва да сложи край на участието си в шоуто. Изборът на Николета ще стане ясен ден след номинирането ѝ, а самият дуел ще се проведе в сряда.

Самата Николета номинира проф. Христо Пимпирев, въпреки че не си спомняше малкото му име, защото е един от двамата души, които по нейни наблюдения се дистанцират от битовизмите и се "скатават" от чистенето и задълженията в кухнята. Другият според нея е Диляна, която тя не номинира, защото харесва начина, "по който се съчетава с близначките".

Участвайки в предаването и гласувайки като един, те от своя страна номинираха именно Диляна, защото "не можем да номинираме себе си и защото я обичаме", а моделът-актриса им върна жеста със същите мотиви.

"Голяма част от хората ги е страх от мен, аз съм сигурна и го чувствам, защото съм много силна и се справям с всякакви изпитания и всякакви задачи", заяви още Николета, отговаряйки на въпроса на водещите дали се чувства обидена от многото гласове срещу себе си.

Като най-силния от 13-те играчи я определи и Теди Кацарова, с което аргументира решението си да номинира именно нея, правейки го през сълзи. Милена Славова пък гласува фиктивно, посочвайки шампиона по плуване Юлиян Костов, "защото съм сигурна, че никой няма да го номинира" и по този начин не застрашава ничие оставане в лагера.

"Всички са толкова лицемерни, правят се на сплотени, а говорят зад гърба си - после ще ги видите как ще се ядат един друг. То това сега е само началото", заключи ясновидката, признавайки, че номинацията на Явор Бахаров я е изненадала, тъй като "през последните две дни са държеше уникално с мен".

Сподели.