"Африка: звездите сигурно са полудели": Bobo първи напусна Черния континент

Pinterest LinkedIn +

Една мъртва кокошка се оказа билетът на рапъра Bobo за България, след като дуелът между него и номинираната от съотборниците си ясновидка Николета Йорданова завърши с тежко поражение за него.

Николета избра Bobo за свой опонент в първия елиминационен дуел с мотива, че той сам е поискал да се изправи срещу нея, за да провери дали тя наистина е толкова силен участник.

Двамата не знаеха какъв тип изпитание им предстои, а водещите на приключенското реалити Яна Грудева и Антон Хекимян поясниха, че всеки път задачата пред дуелиращите се участници ще е различна – веднъж за смелост, друг път за сръчност, трети път за знания и т. н.

"Първият дуел ще бъде свързан с най-важното – с храната. Задачата ви е да оскубете кокошка, което ще ви подготви за живота в саваните и пустинята на Африка", обяви моделът, посрещайки двамата противници на арената.

"Дуел като дуел – не знам доколко беше справедлив, оставям хората да преценят. Не знаех, че водата е толкова вряла и се изгорих. След това като погледнах тя колко е бърза и разбрах, че няма смисъл да продължавам", обясни провала си в начинанието Bobo.

"От една страна ми е мъчно, че ще ги оставя тея хорица – много са ми симпатични всички. От друга страна много се радвам, че ще се прибера, братче", каза още 29-годишният рапър, в чиито вени тече гвинейска кръв.

"Другия път искам нещо по-сложничко, нещо като обрязване на бик, например, или израждане на крава", заяви Николета след триумфа си, добавяйки, че иска всеки път да се доказва. Тя свърши задачата си по оскубването на мъртва кокошка изключително бързо и вещо, след което оскуба и тази на капитулиралия още в самото начало Bobo, за да осигури храна на останалите.

"Bоbo освен да държи микрофона пред младите моми друго не знам какво би могъл да направи тук в Африка, при условие че тук важи тукашният стандарт на живот", каза още Николета, която се появи тържествуващо в Базата с двете оскубани кокошки в ръце за ужас на повечето от останалите ѝ обитатели. Последните не се опитаха да скрият, че са се надявали Bobo да излезе победител в дуела.

"Да, звездите полудяват в Африка. Огладняват, озверяват, но се и сближават в Африка", каза в заключение Bobo, който има приятелски взаимоотношения със сестри Толеви и извън шоуто.

Сподели.