7-годишен джедай иска благословия от LucasFilm да се ожени. Това е отговорът, който получава

Pinterest LinkedIn +

Няколко секунди са ви достатъчни, за да номинирате седемгодишния Колин Гилпатрик за един от най-обаятелните фенове на Star Wars от '00 поколението, за които Епизод VII ще е първият, чиято премиера ще посетят. Колин е умен, чувствителен и изключително изразителен, а събитието, документирано в това видео, вероятно ще остане сред най-паметните както в неговия живот, така и в този на гордите му родители. Вижте защо!

Няколко секунди са ви достатъчни, за да номинирате седемгодишния Колин Гилпатрик за един от най-обаятелните фенове на Star Wars от '00 поколението, за което ep. VII ще е първият, чиято премиера ще посетят. Колин е умен, чувствителен и изключително изразителен, а събитието, документирано в това видео, вероятно ще остане сред най-паметните както в неговия живот, така и в този на гордите му родители.

С тяхна помощ той написва и изпраща до Lucasfilm писмо, адресирано до самия Джордж Лукас, отправяйки донякъде необичайна, предвид възрастта му, молба. Ето го и текстът:

"Скъпи Джордж Лукас

Не ми харесва правилото, че джедаите нямат право да сключват брак. Аз искам да се оженя, без да ставам Сит. Моля те, промени канона.

P.S. Бих искал да гостувам в Skywalker Ранчо, моля.

С обич
Колин"

А ето го отговорът на Lucasfilm, който седемгодишният падуан може да прочете сам и на който реагира по възхитителен начин:

"Здравей, Колин,

Благодарим ти сърдечно за писмото, което си ни изпратил, и за въпроса, който ни задаваш. Изглежда, че Силата при теб е голяма и въпросът ти издава великата мъдрост, която притежаваш. Да бъдеш джедай означава да оценяваш истински стойността на приятелството, отдадеността и лоялността, а точно тези са най-важните елементи в брака. Ситът мисли единствено за себе си.

Когато срещнеш човек, с когото можеш да се обвържеш безкористно, тогава можеш да си сигурен, че си се устремил към светлината и тъмната страна няма власт над теб. С тази добрина в сърцето си, ти можеш да се ожениш.

Слагаме в този плик заедно с писмото няколко подаръка за теб, с които искаме да те зарадваме. Още веднъж ти благодарим, че ни писа.

Нека силата бъде с теб!

Искрено твои
Приятелите ти от Lucasfilm"


Сподели.