Star Wars Battlefront (Star Wars Celebration Anaheim Reveal Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Ешкън, мултиплеър Разработва: EA Digital Illusions CE Издава: Electronic Arts Платформи: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One Година: 2015

Electronic Arts представи този трейлър на 17 април 2015 година - втория ден от излъчвания на живо в YouTube в цял свят фестивал Star Wars Celebration Anaheim. Едновременно с това компанията обяви 17 ноември 2015 година като премиерна дата за горещо очакваното заглавие.

Както подсказват заглавието й, жанрът, а сега и този трейлър, Star Wars Battlefront е игра, в която всичко започва и свършва с епичните по своите мащаби битки. Целият арсенал от култови оръжия и наземни и въздушни бойни машини от епичната sci-fi сага на Джордж Лукас е налице, очаквайки милиони фенове на Star Wars да се сраснат с периферията на своите системи за десетки часове на зрелищен екшън с лазерни илюминации и оглушителен грохот.

От DICE изтъкват като един от най-силните козове на Battlefront включването на места, които феновете на Star Wars не са виждали досега, наред с добре познатите до момента от издадените пълнометражни филми и телевизионни поредици.


Сподели.