Star Wars Rebels Season Two (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Във втори сезон на изключително успешния 3D CG анимационен сериал Star Wars Rebels (Междузвездни войни: Бунтовниците) не само Джеймс Ърл Джоунс ще се завърне към ролята си на Дарт Вейдър, а Ашли Екстайн - към тази на Асока, но звездата от Бъфи, убийцата на вампири Сара Мишел Гелър, ще се присъедини към актьорския състав, озвучаващ героите от филма, влизайки в ролята на мистериозен персонаж, за който се предполага, че е младата принцеса Лея.

Освен Асока, във втори сезон на Бунтовниците, който ще включва два пъти повече епизоди от първия /13/, ще се появят и други познати лица от Clone Wars като Капитан Рекс. Въпреки че ще изиграе "значима роля" за разгръщането на поредицата, Асока няма да бъде централен персонаж и, подобно на Вейдър, надали ще се появява във всеки епизод, което прави сцените с нейно участие още по-специални и вълнуващи.

Star Wars Rebels е създаден по идея на Саймън Киндбърг и Майк Филони, а Грег Уайзман, който бе изпълнителен продуцент на първия сезон, се оттегли преди началото на продукцията на неговото продължение.

Действието във филма се развива между събитията от Episode III: Revenge of the Sith и Episode IV: A New Hope, по-близо до тези от A New Hope, като главни герои в него са шестима бунтовници (екипажът на Ghost), които извършват важни мисии срещу Империята на и около планетата Лотал.


Сподели.