6 ползи от наемането на професионална фирма за трансфер от летище София

Pinterest LinkedIn +

Независимо дали пътувате до София за ваканция, или идвате в града за бизнес пътуване, ще трябва да измислите как да стигнете от точка А до точка Б. Освен ако не сте се отправили към града, за да посетите семейството си, най-вероятно ще трябва да изберете между кола под наем или да се възползвате от местните транспортни услуги и трансфер от летище София до Бургас или друга крайната си дестинация. Независимо дали пътувате, заради забележителности, които сте планирали да разгледате или посещавате българската столица по работа, ето някои от причините, поради които изборът на професионална местна транспортна услуга е по-добър избор от наемането на кола под наем и други възможности за транспорт:

 

Безопасност

Наемането ни означава, че получавате професионални, добре обучени и опитни шофьори. Всички наши автомобили са напълно застраховани и винаги са безопасни за пътуване. Това е важно, особено когато градът, в който пътувате, е нов за вас. 

 

Местни шофьори

Всички наши шофьори са местни жители и са добре запознати с района. Ние познаваме всички най-бързи и ефективни маршрути, за да ви закараме бързо и безопасно до вашата дестинация. Не позволявайте тревогата и стресът от шофирането из непознат град с неопитен шофьор да направят началото на пътуването ви напрегнато и неприятно. Оставете шофирането на професионалистите и те ще се погрижат за всичко. 

 

Фиксирана цена

Повечето хора смятат, че наемането на шофьор със сигурност ще е скъпо, но всъщност това е много рентабилно решение. Когато наемете транспортна услуга, не е нужно да се притеснявате за допълнителните такси, които идват с наемането на автомобил, включително такси за паркинг, допълнителна застраховка и гориво.

Имате гаранции за фиксирана цена, когато използвате реномирана услуга за летищен транспорт. Други транспортни компании използват техники за ценообразуване, които изчисляват вашата тарифа въз основа на изминатите километри и времето на пътуване. Тази техника на ценообразуване понякога може да доведе до удвояване на първоначално посочената цена на пътуването, ако неочаквани фактори като трафик и обходни пътища повлияят на маршрута ви. София е гъсто населен район и основна туристическа дестинация. Трафикът е почти неизбежен; бъдете спокойни, като използвате реномирана услуга за летищен транспорт с фиксирана цена.

 

  1. Надеждност

Да закъснеете на летището и да изпуснете полета си е кошмар за всеки пътник. Когато използвате професионална транспортна услуга, за да ви закара до летището, със сигурност ще пристигнете навреме.  Професионалните фирми за трансфер проследяват вашите полети и следят за закъснения, като съответно коригират  времето на взимане и оставяне.

  1. Ефективност

Напрежението от натоварения трафик и задръствания са  стресови фактори, които лесно могат да бъдат избегнати. В  Unittrans  специализиран екип от шофьори следи моделите и натовареността  на движение, за да гарантира, че ще избере най-бързия маршрут, за да ви закара  до дестинацията бързо и ефективно.

 

  1. Топло посрещане!

Позволете да бъдете посрещнати топло на летищния терминал и да бъдете заведени до един от луксозни автомобили на фирмата  за удобно и релаксиращо пътуване до крайната ви дестинация. Професионалният екип за трансфер  ще се погрижи да ви закара безопасно и да пътувате комфортно. Просто седнете удобно, отпуснете се и оставете шофирането на професионалистите.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.