50 години затвор грозят Рики Мартин заради интимни отношения с племенника му

Pinterest LinkedIn +

Латино звездата Рики Мартин изглежда има сериозни проблеми. На 2 юли стана известно, че той е обвинен в "домашно насилие", но не стана ясно коя е жертвата.

Днес обаче беше разпространена информацията, че става дума за родния племенник на певеца - Денис Ядиел Санчес. Оказва се, че двамата са имали връзка в продължение на седем месеца, а когато Санчес е решил да скъса с чичо си, Мартин е предприел "агресивни физически и психически действия". Като психически тормоз е определен фактът, че световноизвестният музикант непрекъснато се е обаждал на Санчес и го е преследвал.

50-годишният Рики Мартин отрича обвиненията. Ако обаче действията му бъдат доказани, го грози тежко наказание. Според законите на Пуерто Рико кръвосмешението е тежко престъпление, за което се налага до 50 години затвор. Изслушванията по делото за насилие са насрочени за 21 юли.

Адвокатите на Мартин са категорични: "За съжаление човекът, който отправя обвиненията, страда от сериозни психични проблеми. Разбира се, Рики Мартин никога не е имал и никога не би могъл да има сексуална или романтична връзка с племенника си. Тази идея не само е невярна, но е и отвратителна. Всички се надяваме, че този човек ще получи [медицинските] грижи, от които силно се нуждае. Но преди всичко очакваме това ужасно дело да бъде прекратени, което ще се случи веднага след като съдията разгледа фактите".

Това не е единствената неприятност, която напоследък сполетява певеца. През юни бившата му мениджърка Ребека Дракър също заведе дело срещу него. Тя обвинява певеца, че й е платил недостатъчно, и иска три милиона долара обезщетение. Според твърденията на ищцата през септември 2020 г. тя е спасила Мартин от някакво "обвинение, което можеше да съсипе кариерата му". Освен това Дракър твърди, че периодично е измъквала Мартин от неприятности, свързани с "последиците от неговите безразсъдни действия", че личният му живот "е хаос", че е употребявал наркотици, не е плащал данъци и е участвал в някои "грозни инциденти"... Бившата мениджърка е намекнала, че в съдебната зала е готова да разкаже за всичко това много по-подробно.
Сподели.