Рики Мартин вече е законен съпруг на годеника си

Pinterest LinkedIn +

Латино звездата Рики Мартин се омъжи за годеника си Джуан Йосеф. Информацията беше потвърдена от "Billboard".

"Вече съм съпруг, но голямото парти ще бъде след няколко месеца, ще ви кажа кога" − каза певецът за изданието "E! News", което първо разкри новината.

"Разменихме си обети, подписахме всички необходими документи, предбрачен договор и т.н.", признава звездата.

Джуан е швед с кюрдски и арменски корени, роден в Сирия. Той се занимава с пластични изкуства и живее в Лондон. На кюрдски език името му Jwan означава "красив и млад". 33-годишният артист е участвал в десетки фестивали и изложби.

За пръв път той беше представен като интимен приятел на 46-годишния пуерториканец Рики Мартин в началото на 2016 г. Двойката се сгоди година по-късно.

Преди да се влюби в художника, певецът имаше дълга връзка (14 години) с мексиканската телевизионна водеща Ребека де Алба и се говореше, че двамата се канят да минат под венчило, но това така и не се случи. През 2008 г. Рики Мартин стана баща на близнаците Матео и Валентино, родени от сурогатна майка.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.