С новото си парче "Акули" Рики Мартин призовава към толерантност (видео)

Pinterest LinkedIn +

Латино звездата Рики Мартин издаде нов сингъл, придружен от емоционално видео. Парчето със зловещото заглавие "Акули" ("Tubirones") всъщност е красива интимна балада с нежно послание за любов, разбирателство, толерантност и най-вече обединение.

Автори на песента са Пабло Пресиадо (Pablo Preciado) и Оскар Ернандес (Óscar Hernández), продуцент е Хулио Рейес Копело (Julio Reyes Copello), а режисьор на видеото е пуерториканецът Качо Лопес (Kacho López).
 
"Акули" е парче, в което много хора ще се припознаят. Това, което исках да постигна във видеото, е да хвана една обща история и затова пожелах да снимам в Пуерто Рико. Песента и видеоклипът олицетворяват всичките емоции, енергия и чувства, присъщи за моментите, в които всички ние, хората, ставаме едно цяло", споделя Рики Мартин.

Песента
ще бъде част от предстоящия му студиен албум, който трябва да излезе по-късно тази година. В момента звездата усилено репетира за световното турне "Movimiento", което стартира на 7 февруари. На него звездата ще изпълнява най-великите си хитове и песните от новия си албум, включително "Cántalo" и "Tiburones". Изпълненията ще бъдат съпътствани от супер технологични визуализации и светлинно шоу.

Сподели.